Türkçe Türkçe English English
Kabul Edilen Bildiriler




Kabul Edilen Bildiriler


ANA SAYFA / Kabul Edilen Bildiriler

KABUL EDİLEN BİLDİRİLER

 

Bildiri Adı

Yazar(lar)

 

NEŞREDİLMİŞ HELLENİSTİK DÖNEM KRALİYET MEKTUPLARI IŞIĞINDA DIDYMA BİLİCİLİK MERKEZİ/MILETOS

 

Prof. Dr. Hüseyin ÜRETEN

 

DENTAL SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMELERİNDE DİJİTAL PAZARLAMA STRATEJİLERİ

 

Doç. Dr. Ahu Yazıcı AYYILDIZ

YL Öğr. Sezer DUMAN

 

TURİZM VE TÜKETİM KÜLTÜRÜ ÇERÇEVESİNDE SOSYOLOJİK BİR DEĞERLENDİRME

 

Dr. Öğr. Üyesi Ali Erdem AKGÜL

 

TARİHSEL SÜREÇTE DIDYMA APOLLON KUTSAL ALANINA BAKIŞ

 

Öğr. Gör. İlkay AYDAŞ

 

MİLET MÜZESİNDE BULUNAN BİR GRUP SİKKE ÜZERİNE DÜŞÜNCELER

 

Prof. Dr. Mustafa Kemal ŞAHİN

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA ORMAN BANYOSU (SHİNRİN-YOKU) ÇALIŞMALARININ BİBLİYOMETRİK ANALİZİ

 

Dr. Armağan AYDIN

Bilim Uzmanı Ali AKAR

 

GASTRONOMİDE ANNE ELİ OLARAK ÖRTÜLÜ BİLGİ VE ÖNEMİ

 

Prof. Dr. Hulusi DOĞAN

Öğr. Gör Yaren BERKTAŞ

ANTİK MİLETOS KENTİNİN TANRI VE KAHRAMAN KTİSTES’LERİ

 

Öğr. Gör. Dr. Nuriye KÜLAHLI

 

TRALLEIS BATI NEKROPOLÜ’NDE ELE GEÇEN BİR GRUP CAM BULUNTUNUN ANALİZLERİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRME

 

Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÖZVER

 

SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS ALANINDA YAPAY ZEKA, VERİ ANALİTİĞİ VE MAKİNE ÖĞRENMENİN POTANSİYELİ: YENİLİKÇİ YÖNTEMLER VE UYGULAMALAR

 

Öğr. Gör. Dr. Hanife Gül BOZKURT

 

DENEYİMSEL PAZARLAMA BAĞLAMINDA “COOKING CLASS” UYGULAMALARI: KAPADOKYA ÖRNEĞİ

 

Doç. Dr. Burcu Gülsevil BELBER

Öğr. Gör. Gülbin AYTEKİN İNCE

 

İZMİR TARİHİ KEMERALTI ÇARŞISI'NDA OTANTİKLİK ALGISI: HEDİYELİK EŞYA SATICILARI PERSPEKTİFİNDEN BİR ARAŞTIRMA

 

Doktorant Yavuz DEMİRCİ

Prof. Dr. Özgür Devrim YILMAZ

 

MİTOLOJİDEN MODERN TURİZME: DİDİM’İN DESTİNASYON MARKALAŞMASI

 

Doç. Dr. Özlem VARGÜN

 

ASUR TİCARET KOLONİLERİ ÇAĞI MÜHÜRLERİ ÜZERİNDE ASLAN AVI SAHNELERİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Ebru ORAL

 

MAVİ YOLCULUĞUN KAYIP DURAĞI DİDİM: ALTERNATİF BİR ROTA ÖNERİSİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Eren GÖNÜL

Öğr. Gör. Hasan KAMACI

 

SİMAV’DAN BİR GRUP ÇELENKLİ MEZAR STELİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Zerrin ERDİNÇ

XVII. YÜZYILDA GÜNEY EGE KIYILARINDAN GÜVENLİK VE KALELERİN ASKERİ YÖNETİMİ

 

Doç. Dr. Bülent ÇELİK

Arş. Gör. Yasin AKMEŞE

Prof. Dr. Tanju DEMİR

Prof. Dr. Aysun SARIBEY HAYKIRAN

 

KAFE İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ VE MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASINDA INSTAGRAM: ORDU İLİ ÖRNEĞİ

 

Eylül BİLGİN

Prof. Dr. Cavit YAVUZ

 

DİDİM'İN GELENEKSEL YEMEKLERİNDE ESKİ HELLEN VE ROMA YEMEKLERİNİN İZLERİ

 

Dr. Fatma Buse AKKURNAZ

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ HALK KÜTÜPHANELERİNE YÖNELİK YAPAY ZEKA POLİTİKALARI

 

Öğr. Gör. Dr. Hanife Gül BOZKURT

 

ENGELSİZ SEYAHAT! GÖRME ENGELLİ BİREYLERİN SEYAHAT İÇİNDEKİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

 

Lisans Öğr. Ebru FINDIK

Doç. Dr. İlker KILIÇ

 

AVRUPA KÜLTÜR MİRASINI BESLEYEN SEYAHATLERDEN MODERN TURİZME GEÇİŞ

 

Doç. Dr. Fatma UYGUR

 

YAŞLI TURİSTLERİN SEYAHAT TERCİHLERİ VE BEKLENTİLERİ: KÜRESEL EĞİLİMLER VE TÜRKİYE ÖRNEĞİ

 

Doç. Dr. Funda ODUNCUOĞLU

YL Öğr. Sezer DUMAN

 

NATÜRMORT ESERLERDEKİ GASTRONOMİK UNSURLAR ÜZERİNE BİR İNCELEME

 

Dr. Öğr. Üyesi Yeter ÇAN DOMRUK

 

TRALLEIS BATI NEKROPOLÜ’NDE YAPILAN ANTROPOLOJİK ÇALIŞMALAR ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME

 

Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÖZVER

 

PASTORAL İDEALİZMİN SEMBOLÜ OLARAK PEDUM’UN İKONOGRAFİDE KULLANIMI

 

Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan ÖZBAY

 

WALTER AUGUSTUS HAWLEY’İN ASIA MINOR ADLI SEYAHATNAMESİNDE İZMİR (1918)

 

Doç. Dr. Hasan DİNÇER

 

II. DÜNYA SAVAŞI’NIN GÖLGESİNDE TÜRKİYE TURİNG VE OTOMOBİL KURUMU BELLETENİ EKSENİNDE TÜRKİYE’DE TURİZM FAALİYETLERİ

 

Öğr. Gör. Dr.  Banu BERBER BABALIK

 

SACRED SPACE AND SENSE OF PLACE: GENIUS LOCI OF DIDYMAION IN CREATING DESTINATION IDENTITY

 

Dr. Öğr. Üyesi Eren GÖNÜL

 

EFES DENEYİM MÜZESİNE YÖNELİK E- ŞİKAYETLERİN İNCELENMESİ

 

YL Öğr. İsmail Burak HAYIT

Doç. Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ

 

WELLNESS TURİZM KAPSAMINDA DİLEK YARIMADASI MİLLİ PARKI’NIN ORMAN BANYOSU POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ

 

YL Öğr. Buğra YİMSEK

Dr. Öğr. Üyesi Erhan COŞKUN

 

DİDİM’İN TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE AKADEMİK BİR BAKIŞ: SİSTEMATİK BİR DERLEME

 

Öğr. Gör. Dr. Günseli DUMAN

 

HOW WELL CAN TOUR GUIDE ROBOTS LEAD THE WAY? A CASE STUDY ON PERSEPHONE’S FEATURES AND THE PERSPECTIVES OF INVOLVED PARTIES

 

Dr. Öğr. Üyesi Burak DÜZ

 

YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ TURİST REHBERLİĞİ: SWOT ANALİZİ VE GELECEK PERSPEKTİFLERİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Nimet ÇAVUŞ

Bilim Uzmanı Seda SARIBAŞ

Bilim Uzmanı Fatih ULUTAŞ

 

MAVİ YOLCULUK VE DENİZ TURİZMİ: TÜRKİYE’DE TARİHİ KÖKLER, EKONOMİK, ÇEVRESEL VE KÜLTÜREL BOYUTLARI İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK

 

YL Öğr. Makale YOULA

Prof. Dr. Alper KILIÇ

 

ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİZMİ KAPSAMINDA YAŞLI DOSTU ŞEHİRLER VE DİDİM’İN POTANSİYELİNE YÖNELİK NİTEL BİR ARAŞTIRMA

 

Doç. Dr. Funda ODUNCUOĞLU

YL Öğr. Yusuf Can PÖKE

 

BİR KÜLTÜREL PEYZAJ ÖGESİ OLARAK JUSTİNİANUS KÖPRÜSÜ VE TURİZM-PEYZAJ KİMLİĞİ İLİŞKİSİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ

 

YL Öğr. Gökçe BEKTAŞ ONAY

Dr. Öğr. Üyesi Gizem CENGİZ GÖKÇE

Dr. Öğr. Üyesi Akif GÖKÇE

 

DİJİTALLEŞME ÇAĞINDA REHBERLİK MESLEĞİ: REHBERLER AÇISINDAN BİR TEHDİT Mİ, YOKSA FIRSAT MI?

 

YL Öğr. İrem Ceyda SAMANCI

Doç. Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ

 

ROMA DÖNEMİ TAPINAKLARININ KENT MORFOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ: NİKOMEDİA AUGUSTUS TAPINAĞI ÜZERİNDEN BİR ÖRNEKLEME

 

Mimar Melike KAVŞUT

Doç. Dr. Elif Yeşim KÖSTEN

 

SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMLARININ KÜLTÜREL MİRAS BAĞLAMINDA KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ

 

Doktorant Kerim DİPEVLİLER

Dr. Melis AKAY ŞAHİN

 

DEMOKRAT PARTİ İKTİDARINDA TÜRK TURİZMİNDE DÖNÜŞÜM VE YENİLEŞME

 

Dr. Lütfi ARSLAN

 

TRALLEİS’TEKİ HAMAM GYMNASİUM KOMPLEKSİNİN MEKÂNLARINA YÖNELİK ARKEOLOJİK ARAŞTIRMALAR: 2022-2024 YILLARI

 

Prof. Dr. Murat ÇEKİLMEZ

 

TAZELENME ÜNİVERSİTESİ KUŞAKLARARASI TURİZM DERSİ ALMA NİYETLERİ

 

Prof. Dr. Ülker ÇOLAKOĞLU

Doktorant Ceyda IŞIK

Öğr. Gör Nurcan YILMAZ

 

TURİZM GELİRLERİ VE HİZMET SEKTÖRÜNDE KADIN İSTİHDAMI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN PANEL VERİ ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Nimet ÇAVUŞ

Bilim Uzmanı Afet SÖZEN ÖZDEN

Bilim Uzmanı İbrahim KARAMANLIOĞLU

 

TURİZMDE KÜLTÜRLER ARASI ETKİLEŞİM: YEREL HALK VE TURİSTLER ARASINDA ANLAMLI BAĞLAR KURMAK

 

Öğr. Gör. Anila Polat

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZMDE YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ

 

Doç. Dr. Nalan IŞIK

YL Öğr. Orhan ÇEVİK

 

KERAITAI’DEN HERAKLES KABARTMASI

 

Dr. Öğr. Üyesi Salih SOSLU

Dr. Mustafa ÇİDEM

 

TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN ALTERNATİF TURİZME İLİŞKİN METAFORLARININ ANALİZİ

 

Öğr. Gör. Nurcan YILMAZ

Doktorant Emine ÇALLAK

Doç. Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ

 

GERGA KOME KUTSAL ALANINDA KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASI VE GELECEĞE AKTARILMASI

 

Dr. Pınar TAŞPINAR YAMANTÜRK

 

YAPAY ZEKA VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM: GASTROTURİZMDE YENİ BİR ÇAĞ

 

Öğr. Gör. Rumeysa Nur KARA AKTAŞ

Öğr. Gör. Dr. Fuat ATASOY

Öğr. Gör. Dr. Emir Hilmi ÜNER

 

MOLEKÜLER GASTRONOMİ VE GIDA KİMYASI

 

Dr. Öğr. Üyesi Yalçın GÜÇER

Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN

 

TEICHIUSSA’DA KÜLTÜREL VE DOĞAL MİRASIN BİRLİKTE KORUNMASI İÇİN MODEL ÖNERİLERİ

 

Dr. Semahat GÖKER ÖZYÜREK

 

SOYUT DIŞAVURUMCULUK VE TASARIMIN SINIRLARINI ZORLAMAK: POSTERDE SOYUT İFADE VE ANLAM ARAYIŞI

 

Öğr. Gör. Dr. Sevda GÜL

 

TURİST REHBERLERİNİN ANLATI ZENGİNLİĞİNE KATKI: MİLLÎ MÜCADELE’DE OSMANLICA KARİKATÜR DERGİLERİ

 

Prof. Dr. Şaduman HALICI

 

BAĞIMSIZLIK DÖNEMİ AZERBAYCAN ŞİİRİNDE YENİLİKÇİ EĞİLİMLER: POETİK DÖNÜŞÜMÜN İZİNDE

 

Doktorant Shamsura İSMAYILOVA

 

SEYAHAT INFLUENCER’LARININ HAVAYOLU DENEYİMLERİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Şule KAYA ÜNAL

Öğr. Gör. Dr. Kağan Çağrı KARACA

 

YÖRESEL YEMEKLERDE FÜZYON MUTFAK UYGULAMALARI: BURDUR ŞİŞ ÖRNEĞİ

 

Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ

YL Öğr. Adalet İNCE

 

ALİNDA ANTİK KENTİ ARKEOLOJİK PEYZAJ ÖZELLİKLERİ ODAĞINDA KARPUZLU’NUN (AYDIN) KENTSEL KÜLTÜREL MİRAS BİLEŞENLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Umut KAPUCİ

 

YENİLİKÇİ MUTFAK AKIMLARINDA YERELLİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

 

Öğr. Gör. Dr. Emir Hilmi ÜNER

Öğr. Gör. Rumeysa Nur KARA AKTAŞ

 

YOUTUBE İÇERİKLERİNE YÖNELİK YAPILAN YORUMLARIN FENOMEN PAZARLAMA KAPSAMINDA İNCELENMESİ: DİDİM VE KUŞADASI ÖRNEĞİ

 

YL Öğr. Celal ÖNAL

Doç. Dr. Hakan ATAY

 

“EN İYİ TURİZM KÖYLERİ” BAĞLAMINDA ESKİ DOĞANBEY’İN DEĞERLENDİRİLMESİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Figen SEVİNÇ BAŞOL

 

 

ÂŞIK EDEBİYATINDA EKOELEŞTİRİ ARDAHAN-(KARS ÖRNEKLEMİNDE)

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Fatih EGE

 

NEOLİTİK ÇAĞ’DA GEDİZ HAVZASI’NIN KÜLTÜREL YAPILANMASI

 

Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Selim KAYA

 

SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA DOĞUM TURİZMİ: ANNE OTELİ ÖRNEĞİ

 

Doktorant Ceyda Işık

Prof. Dr. Ülker ÇOLAKOĞLU

 

DİDİM VE ÇEVRESİNDE BİR KÜLTÜREL MİRAS KURUMU OLARAK AHÎLİK VE AHÎ ZAVİYELERİ

 

Doç. Dr. Kemal Ramazan HAYKIRAN

 

ÇALIŞAN – ÖRGÜT UYUMU SAĞLANMASINDA İŞLETME KOÇLUĞUNUN ROLÜ

 

İlknur ERGÜN TUNCAY

Öğr. Gör. Dr. Hande KAFADAR

 

TURİZM REHBERLİĞİ EĞİTİMİNDE HİKAYE ANLATICILIĞININ ETKİSİNİN İZLENMESİ

 

YL Öğr. Esra AKATAY

Doç. Dr. Aysel KAYA

 

AVRASYA’NIN ORTAK HAFIZASINDA TÜRK VE RUS HALKLARI: KÜLTÜREL SÜREKLİLİK VE GELECEK PERSPEKTİFİ

 

Öğr. Gör. Burcu AŞKIN

 

OSMANLI MİNYATÜRLERİNDE MUTFAK KÜLTÜRÜ İZLERİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Yeter ÇAN DOMRUK

 

19. YÜZYILDA AYDIN VİLAYETİ’NDE SU İLE YAŞAMAK: TEMİN, KULLANIM VE İDARE

 

Prof. Dr. Aysun SARIBEY HAYKIRAN

KABAK ÇİÇEĞİ DOLMASI: GASTRONOMİK KÜLTÜR MİRASI OLARAK YÖRESEL FARKLILARIN İNCELENMESİ

Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ

 

DENEYİMSEL TURİZM VE KÜLTÜREL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASINDA DENEYİMSEL TURİZMİN ROLÜ

 

Dr. Öğr. Üyesi Aylin DİLEK

Öğr. Gör. Saadet Nihal COŞKUN

 

YENİLEBİLİR MİRAS: KÜLTÜREL KİMLİĞİN TADINA BAKMAK

 

Dr. Öğr. Üyesi Nur ERTÜRK

Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR

 

DİDİM’DEKİ TURİSTİK İŞLETMELERİN MENÜLERİNDE YEREL LEZZETLERİN YER ALMA DURUMUNUN BELİRLENMESİ

 

Öğr. Düriye GÖNEN KAYA

 

AKIŞ DENEYİMİ BAĞLAMINDA YEMEK VİDEOLARINDA AŞIRI İZLEME

 

Prof. Dr. Berrin GÜZEL

Öğr. Gör. Beyza KAÇAR

 

COĞRAFİ İŞARETLİ TÜRK ZEYTİNLERİ

 

Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN

Dr. Öğr. Üyesi Yalçın GÜÇER

 

GÜNÜBİRLİK GEZİ TURLARINDA RESTORAN İŞLETMELERİNDEN BEKLENTİLER: SEYAHAT ACENTASI YÖNETİCİLERİNE YÖNELİK SÖYLEM ANALİZİ ÖRNEĞİ

 

Doç. Dr. Olcay KİLİNÇ

Doç. Dr. Uğur KİLİNÇ

 

GASTRONOMİDE ALGI YÖNETİMİ: HALO ETKİSİNİN ROLÜ VE UYGULAMALARI

 

Öğr. Gör. Dr. Emrah YILDIZ

 

TURİST REHBERİ ADAYLARININ ALGILADIĞI EKONOMİK BELİRSİZLİK VE MESLEKİ GELECEK KAYGISI

 

YL Öğr. Fadime DEMİR

Doç. Dr. Duygu YETGİN AKGÜN

 

KADIN STAJYERLERİN YAŞADIKLARI SORUNLARIN SEKTÖRDE ÇALIŞMA NİYETLERİNE ETKİSİ

 

Doç. Dr. Barış DEMİRCİ

YL Öğr. Merve KARACAOĞLU

Doktorant Rukiye ERŞAHİN

 

KÜLTÜR ENDÜSTRİLERİNİN ORGANİZASYONU: EL SANATLARI ATÖLYELERİ, MÜZELER, GALERİLER VEYA KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİN YÖNETİMİ VE VERİMLİ ORGANİZASYONEL YAPILAR GELİŞTİRME

 

Öğr. Gör. Saadet Nihal COŞKUN

Dr. Öğr. Üyesi Aylin DİLEK

 

SEYYAHLARIN ANLATIMLARINDA ARKEOLOJİK İZLER: GEDİZ HAVZASI ÖRNEĞİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Selim KAYA

 

ALİ EŞREF DEDE’NİN YEMEK RİSALESİ HELVALAR FASLININ MUHTEVASI

 

YL Öğr. Büşra KARAYIL

Doç. Dr. Çağla ÖZER

 

GÖÇMEN MUTFAĞI VE KÜLTÜREL ETKİLEŞİM: EGE BÖLGESİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜN DÖNÜŞÜMÜ

 

Arş. Gör. Dr. Erhan ALTUN

Doktorant Leyla BAYDENİZ

Dr. Öğr. Üyesi Erdem BAYDENİZ

 

AYDIN İLİNE ÖZGÜ YÖRESEL YEMEKLERİN BELGELENDİRİLMESİ VE SINIFLANDIRILMASI

 

Doç. Dr. Aziz BOSTAN

Prof. Dr. Berrin GÜZEL

Dr. Öğr. Üyesi Ozan GÜNGÖR

Arş. Gör. Dr. Kağan KARAOSMANOĞLU

 

ANADOLU’DAN YURT DIŞINA GÖTÜRÜLMÜŞ ARKAİK DÖNEM MİMARİ TERRAKOTTALARI

 

Doç. Dr. Sedat AKKURNAZ

 

DOĞA TURİZMİ KAPSAMINDA ÇEKME KARAVANLA BİR KARADENİZ TURU ÖNERİSİ

 

Doktorant Selenay VARVAR

Doç. Dr. Vedat ACAR

 

SAKİN SULAR, DERİN STRATEJİLER: MAVİ YOLCULUKTA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK PRATİKLERİ

 

Prof. Dr. Alper KILIÇ

YL Öğr. Makale YOULA

 

NAZİLLİ'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETNOARKEOLOJİK ÇALIŞMALAR

 

Öğr. Gör. Aytekin KALKAN

 

SOSYAL MEDYANIN SEYAHAT ALGISINA ETKİSİ: Z KUŞAĞININ DİJİTAL İZİNDE TURİSTİK MOTİVASYONLAR

 

Öğr. Gör. Hasan KAMACI

 

KUŞADASI YÜZEY ARAŞTIRMASI ÇALIŞMALARI SIRASINDA TESPİT EDİLEN BEZEMELİ BİR MİMARİ PARÇA KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELER

 

Doç. Dr. Aydın ERÖN

 

KUŞADASI YILANCI BURNU’NDAN BULUNMUŞ ARKAİK BİR KOUROS HEYKELİ

 

Prof. Dr. Suat ATEŞLİER

 

HEALTH TÜRKİYE MARKASININ DÜNYADAKİ SAĞLIK TURİZMİ MARKALAŞMA ÇALIŞMALARIYLA KARŞILAŞTIRILMASI

 

Bilim Uzmanı İsmail IŞIKDEMİR

Doktorant Uğur Mert ÇETİNKAYA

 

DİDİM'İN SUALTI KİMLİĞİ: DOĞAL GÜZELLİKLERİN VE ENDEMİK TÜRLERİN EKOTURİZM PERSPEKTİFİNDE KONUMLANDIRILMASI

 

Öğr. Gör. Evrim KAMACI

 

ŞEHİR PAZARLAMASINDA “MEDUSA” SİMGESİNİN KULLANILMASI: DİDİM ÖRNEĞİ

 

Öğr. Gör. Hakkı BABALIK

 

TURİSTİK TÜKETİMDE "LÜKS" ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR MU?

 

Prof. Dr. Yasin BİLİM

Öğr. Gör. Mebrure BOYDEMİR BİLİM

 

LANGUAGE EDUCATION IN THE KITCHEN: AN INNOVATIVE APPROACH FOR CULINARY STUDENTS

 

Öğr. Gör. Mehmet Burak OKŞAR

 

FOOD, CULTURE AND LANGUAGE: AN ETYMOLOGICAL PERSPECTIVE ON CULINARY NARRATIVES

 

Öğr. Gör. İrem Gül OKŞAR

 

KLASİK MÜZECİLİK VE DİJİTAL MÜZECİLİK UYGULAMALARININ ZİYARETÇİ ALGI VE DENEYİMLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

 

YL Öğr. Filiz ARSLAN         

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Hakkı KAYNAK

Prof. Dr. Yasin BİLİM

 

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK GÖSTERGELERİNİN TURİZM YOĞUNLUĞU ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: BAZI G-20 ÜLKELERİ İÇİN PANEL VERİ ANALİZİ

 

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Nimet ÇAVUŞ

 

 

  • 2. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 22-25 Mayıs 2025, Didim / Türkiye